 
		
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 950 kJ / 705 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 116,40 g | 
| Tuky | 16,20 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 1,85 g | 
| Sodík | 582 mg | 
| Sůl | 1,80 g | 
| Sacharidy | 23,40 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Vepřová játra nakrájíme na plátky, opepříme a každý plátek z obou stran potřeme česnekem. Zhruba jeden stroužek na jeden plátek.
	Krok 2: Rozprostřeme vepřovou blánu, každý plátek zabalíme a zajistíme párátky.
	Krok 3: Opékáme na pánvi ne moc zprudka asi 3-4 min po každé straně, aby byla játra propečená. Sádla použijeme málo, blána se vyškvaří. Hotová játra osolíme.
	Krok 4: Podáváme s chlebem nebo bramborami, ale vždy se syrovou zeleninou a hlavně tatarskou omáčkou, která jídlo velmi dobře doplní a zjemní.
Zveřejněno 13. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Vepřová játra v bláně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bn8W
Moje poznámka
					 
				
Vepřová játra v bláně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bn8W
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 34 minutami
	
			 
	
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 7 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vepřová blána, 
						
						
							játra recepty, 
						
						
							játra pečená v bláně, 
						
						
							pečená játra v blaně, 
						
						
							pečené játra v blaně, 
						
						
							veprova játra pečená v blane, 
						
						
							blána na játrech, 
						
						
							vepřova jatra recepty, 
						
						
							maso a játra ve vepřové bláně, 
						
						
							játra vepřová na pepři, 
						
						
							maso pečené v bláně, 
						
						
							jatra pecene v blane, 
						
						
							vepřové vnitřní sadlo, 
						
						
							játra vepřová, 
						
						
							recepty z jater, 
						
						
							játra, 
						
						
							recepty jater, 
						
						
							opakane jatrra v blaně, 
						
						
							vepřové plátky se zeleninou v bláně, 
						
						
							veprove maso pecene v blane
						
					
						Suroviny:
						
							játra vepřová, 
						
						
							blána tuková vepřová, 
						
						
							pepř, 
						
						
							česnek, 
						
						
							sůl, 
						
						
							sádlo
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (13)
vosje: Ptejte se po bránici.
Pan Polreich kdysi radil ji nechat rozmrazit v lehce octové vodě. Čerstvou jen octovou vodou opláchnout, ona hezky zpevní.
Neuvěřím, dokud neokoštuju...