Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 950 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,40 g |
Tuky | 16,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,85 g |
Sodík | 582 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 23,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra v bláně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bn8W
Moje poznámka
Vepřová játra v bláně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bn8W
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 31 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 33 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřová blána,
játra recepty,
játra pečená v bláně,
pečená játra v blaně,
pečené játra v blaně,
veprova játra pečená v blane,
blána na játrech,
vepřova jatra recepty,
maso a játra ve vepřové bláně,
játra vepřová na pepři,
maso pečené v bláně,
jatra pecene v blane,
vepřové vnitřní sadlo,
játra vepřová,
recepty z jater,
játra,
recepty jater,
opakane jatrra v blaně,
vepřové plátky se zeleninou v bláně,
veprove maso pecene v blane
Suroviny:
játra vepřová,
blána tuková vepřová,
pepř,
česnek,
sůl,
sádlo
Komentáře (12)
vosje: Ptejte se po bránici.
Pan Polreich kdysi radil ji nechat rozmrazit v lehce octové vodě. Čerstvou jen octovou vodou opláchnout, ona hezky zpevní.
Neuvěřím, dokud neokoštuju...