Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 021 kJ / 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,00 g |
Tuky | 3,10 g |
Vláknina | 43,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z brokolicových košťálů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvjl
Moje poznámka
Polévka z brokolicových košťálů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvjl
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 1 hodinou
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 1 hodinou
Pão de Queijo
Přidáno před 2 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 6 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 6 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 1 hodinou
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 2 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 3 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 3 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 3 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 3 hodinami
Koláčky z tvarohu
Atairka před 3 hodinami
Tématické fráze:
košťál,
koštály,
co je košťál,
co s košťálem brokolice,
menu doma polevka brokolice,
polévka z koštálu,
co s košťálem od brokolice,
brokolice do mrazáku,
co je to koštal,
co jsou košťály,
co obsahuje koštál z brikolice,
polévka z brokolicového košťálu,
košťál z borkolice,
polévka z brokolice,
brokolicová polévka i s košťálem,
recept z kostalove zeleniny,
recept košťálové zeleniny,
košťál v polévce,
brokolicová polévka,
brokolicová polévka podle pauluse
Suroviny:
brokolice,
voda,
brambory,
mléko,
solamyl,
olej,
chléb,
pepř,
sůl
Komentáře (14)
Je vseobecne znamo, jakym zpusobem je po sklizni osetrovana ta takzvane "prumyslova", kterou obycejne kupujeme v marketech.
+
A do mrazáku na vývar...To mě taky nenapadlo
Já si košťály dávám do mrazáku a používám spolu s kořenovou zeleninou při přípravě masových vývarů.