Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Letní bramboračka s klobásou

Bramboračka je oblíbená díky své skvělé chuti a jednoduché přípravě. Na podzim je výborná s lesními houbami, ale v létě ji stačí provonět čerstvými bylinkami. Polévka vás zasytí a můžete si ji dát jako lehký letní oběd.

Hodnocení receptu je 4,8 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 217 kJ /
1 008 kcal
Bílkoviny55,21 g
Tuky53,66 g
Vláknina10,46 g
Cholesterol 258 mg
Sodík 2,86 g
Sůl6,60 g
Sacharidy72,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na masti speníme pokrájanú cibuľku, dosť dlho restujeme, zasypeme múkou, miešame a osmažíme ju, zasypeme mletou paprikou. Rozšľaháme so studenou vodou a uvedieme do varu. Krok 2: Vložíme pokrájané zemiaky, zelenú papriku na prúžky a osolíme. Keď sú zemiaky polomäkké, pridáme kolieska klobásy a zelerovú vňať, dobre prevaríme, dochutíme. Krok 3: Po vypnutí vsypeme posekanú pažítku, ligurček a petržlenovú vňať

TIP: Abeceda polévek - recepty na každý den

Zveřejněno 26. 8. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9DxP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9DxP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

MarcelaPa: ďakujem

Magdi, prosím, dopiš do surovin k sádlu 2 lžíce, aby i začátečník věděl.
Jinak, výborná polévka.:yes:

Marie Svarcova: podobne, ligurcek u mna frci. Vnat zelerova tak isto.

:-)<3:yes::yes: jsem polévková také a recept se mi líbí :yes: místo magi mám libeček :-K

magdalenka: Za prvé máš dobré recepty :yes::yes: a za druhé jsem si moc pochutlala!;-):-8:-D:-K

MamlajdaD: Skvelá správa, je mi cťou, že si si vybrala a zrealizovala práve môj recept!

magdalenka: Hledala jsem recept na nějakou letní polévku a padl mi do oka jeden tvůj starší receptík;-), tak jsem uvařila podle tebe a bylo to výborné!:yes::-8 Dík za recept a zdravím!:-K

Magdi:-Kpolévka :-p:yes:, jasný 9.bodík letí a libeček:-?Pošlu třeba PPLkou;-)

Takovou polívečku mám ráda:-):yes:+6

A ja by som zasa chcela huby...

Já bych taky chtěla:-p:yes:+

Magdalenko:-) jsi hodná,ale tahle tvá fotka,je alespoň pro mě perfektní;-). Nic přebarveného,jednoduché servírování (v dobrém;-)) a polévka v té misce krásně vynikne přirozenými barvami - pro mě lákadlo:-p.

Jani, mne sa zdá, že Mirča by z toho spravila hneď poému...má proste dar zo všetkého spraviť skvost.

Magdi, moc se mi líbí, jak už vkládáš fotky, ten recept je hned krásnější;-)

Tématické fráze:
bramborová polévka s klobásou, bramboračka s klobáskou, bramboračka s parkem, slovenska bramboračka, bramboračka sklobásou, bramboračka s houbami a klobásou, bramboračka s klobásou a houbami, pikantní bramboračka s klobásou, polévka s klobásou, bramboračka s houbami a klobáskou, brambiracka s houbami a klobásou, letní bramborová polévka s klobásou, polévky recepty, bramboracka s sklobasou, polévka bramborová s klobásou, polévka sklobásou, polévky z klobasou nebo parkem, pikntní bramboračka, dobrá bramboračka s klobaskou, slovenska bramboracka s paprikou

Suroviny:
sádlo, cibule, mouka hladká, paprika sušená sladká, brambory, klobása uzená, sůl, paprika čerstvá zelená, list celerový, libeček, petrželka, pažitka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu