Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 287 kJ / 8 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,52 g |
Tuky | 454,24 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 1,78 g |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 1 000,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mramorový dort s čokoládovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOgD
Moje poznámka
Mramorový dort s čokoládovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOgD
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 18 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 7 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 9 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 10 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 11 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
mramorový dort,
mramorový korpus na dort,
kapaný dort,
dort s čokoládovým krémem,
mramorový dortový korpus,
mramorový dort recept,
čokoládový dort s čokoládovým krémem,
cokoladovy krem do dortu,
mramorové těsto,
mramorové těsto na dort,
mramorový marcipán,
čokoládový krém na dort,
vánoční piškotový dort jiřiny bohdalové,
jak dlouho pect dort,
dorty s čokoládovým zdobením,
dort muf,
jak dlouho dopredu pect dort,
recept na mramorový dort,
dort mramorový,
dort jiřiny bohdalové
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
olej,
voda,
kakao,
pudink čokoládový,
mléko,
čokoláda hořká,
máslo,
cukr moučkový,
cukr moučkový,
mléko sušené polotučné,
olej,
med,
tresť mandlová sladká,
voda
Komentáře (52)
Problémům s krémem se elegantně vyhnete, pokud zvolíte opačný postup: ušleháte máslo a do něj budete postupně zašlehávat pudink (nebo z mouky a mléka uvařenou kaši (M.J. Sandtnerová to vyřešila už takřka před stoletím...
Moc moc dekuji za recept a pridavam fotecky.