Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 982 kJ / 713 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 31,40 g | 
| Tuky | 4,33 g | 
| Vláknina | 57,10 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 372 mg | 
| Sůl | 0,20 g | 
| Sacharidy | 111,02 g | 
Postup přípravy
Vaříme doměkka. Dochutíme solí, jemně strouhanou kůrou z dobře omytého citronu a koriandrem. Přidáme propláchnuté fazole a necháme přejít varem. Krok 3: Na talířích polévku doplníme lístky oregana.
Zveřejněno 7. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Středomořská polévka se zelím a fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOWQ
Moje poznámka
					
				
Středomořská polévka se zelím a fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOWQ
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 26 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 27 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 31 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Suroviny:
						
							zelí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							fenykl, 
						
						
							česnek, 
						
						
							rajče, 
						
						
							fazole bílé, 
						
						
							vývar zeleninový, 
						
						
							kůra citronová, 
						
						
							chilli paprika čerstvá, 
						
						
							koriandr, 
						
						
							koření oregáno čerstvé, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (2)