Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 751 kJ / 418 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,31 g |
Tuky | 15,82 g |
Vláknina | 4,39 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 43,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z vepřových kostí s vaječným kapáním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/95wP
Moje poznámka
Polévka z vepřových kostí s vaječným kapáním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/95wP
Nejnovější recepty
Hruškový koláč
Přidáno před 3 hodinami
Roláda z panenky se šunkou, sýrem a špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Smaženice
Přidáno před 21 hodinami
Květákový řízek
Přidáno 19. 9. 2025 13:40:02
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno 19. 9. 2025 09:58:12
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno 18. 9. 2025 20:59:37
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Dannulka před 9 minutami
Letní cuketový salát s lososem
misula29 před 17 minutami
Vepřové na houbách
Misicka77 před 20 minutami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Haninkakan před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Cabka před 3 hodinami
Roládky z vepřové panenky
Sahula před 4 hodinami
Vepřové nudličky s nivou
Sahula před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
Mummy46 před 4 hodinami
Meruňkový páj
jana1974 před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřová polévka,
vepřový vývar s kapáním,
polévka z vepřových kostí,
polévka z vepřové kosti,
vepřová polevka s kapaním,
kalna vepřova polevka,
kolik kostí na polévku,
vepřové kapaní se zeleninou,
jak se dělá polévka s kapáním
Suroviny:
kosti vepřové,
mrkev,
celer,
petržel,
pórek,
kapustičky,
celer řapíkatý,
květák mražený,
mrkvičky,
brokolice mražená,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
petrželka,
vejce,
mouka polohrubá,
voda,
sůl
Komentáře (14)
dobrý a srozumitelný receptík i pro začátečníky. V mém okolí je jich také pár a jsou rádí nza každý zajímavý recept a tedy neen co nakoupit ale i jak navařit.
Protože podobnou polévku dělám často, jen do toho kapání dávám trochu podravky a nebo kuchárku. Noky nejsou jen ,,mouka,, ale i chuťově a pohledově zajímavé. Zkuste a dejte vědět.
A jistě zkušení vědí, že je jedinečné dávat koření do toho nerez sítečka, tak jen pro ty začínající kucharíky a kuchařinky.
Jo, a raději na pořádný vývar používám kolíno nebo žebra či křížové kosti. Je tam více masa a chuť je lépe masová, nikoliv jen ,,kosťová,, .
,,TOŠ TAK,,
( No a nebo ...
(asi by to chtělo změnit slovosled, že
No, čertví kolik hmotní krabička kostí...