Celerová polévka s mrkví a paprikou
Vydatná polévka plná zeleniny, která s pečivem lehce nahradí oběd či večeři. Lahůdkové droždí se používá na zvýšení biologické hodnoty jídla. Přidá jídlům plnou a výraznou chuť. Je vynikajícím pomocníkem při vegetariánském vaření.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 145 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,03 g |
Tuky | 11,88 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 25,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová polévka s mrkví a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk8LK
Moje poznámka
Celerová polévka s mrkví a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk8LK
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 43 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 44 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej olivový,
celer,
paprika čerstvá bílá,
mrkev,
brambory,
pasta rajčatová,
sůl,
pepř mletý,
droždí lahůdkové,
cibulka,
libeček
Komentáře (4)