Zavařené papriky
Máte úrodu paprik a nevíte co s nimi? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept. Papriky krátce povaříme a zalijeme je sladkokyselým nálevem. Budou nám tak po ruce po celou zimu. Konzumujeme je jako přílohu, nebo jen tak samotné.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařené papriky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQXQ
Moje poznámka
Zavařené papriky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQXQ
Nejnovější recepty
Arabský hummus
Přidáno před 54 minutami
Pórkový krém
Přidáno před 6 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 6 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 11 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 13 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 20 minutami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 33 minutami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 53 minutami
Francouzské brambory
Lucek před 53 minutami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 55 minutami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 1 hodinou
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
JakubM před 2 hodinami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 2 hodinami
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Kupczyk před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak zavařit papriky,
zavařování paprik,
zavařené papriky v oleji,
zelená paprika zavařování,
lák na papriky,
sterilizované papriky,
nálev na papriky,
zavařená červená paprika,
jak zavařit papriku,
zavařování zelených paprik,
zavařit papriky,
sterilizovana paprika,
zavařované papriky,
paprika zavařování,
zavařené pečené papriky,
zavařování červené papriky,
zavařování papriky,
jak zavařit zelené papriky,
papriky zavarovani,
zavařování paprik v troubě
Suroviny:
paprika,
voda,
ocet,
olej,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (23)
Receptu rozumím.
Jedna věc mě na tom zaráží, že není uvedeno do kolika sklenek se to má plnit včetně obsahu.
Nálevu jsem udělal dle návodu a ještě mě půlka zůstala.
Je dobré veškeré zavíčkované a sterilizované sklenice otočit na víčko a mnechat do zchladnutí, protože i tak se pozná špatně zavřená sklenice, že teče.