Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 765 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,37 g |
Tuky | 13,06 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 3,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O50G
Moje poznámka
Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O50G
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 37 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 38 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 40 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
ryba v remosce,
ryby v remosce,
pečená ryba v remosce,
ryba s bramborami,
ryba pečená v remosce,
remoska recepty,
jak uvařit rybu,
co uvařit v v remosce,
recepty z remosky,
zapečená ryba se zeleninou v remosce,
zapečená ryba v remosce,
file z remosky,
rambory na cibulce v remosce,
ryby recepty,
kapr v remosce,
zapečený kapr v remosce,
file v remosce,
file s bramborem v remosce,
ryba vremosce,
recept ryba v remosce
Suroviny:
brambory,
ryba,
mražená francouzská zelenina,
máslo,
kmín celý,
sůl,
bylinky,
cibule,
ocet vinný červený,
bazalka čerstvá,
tymián,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (4)