Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 765 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,37 g |
Tuky | 13,06 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 3,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O50G
Moje poznámka
Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O50G
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové minikoláčky s povidly
Mici76@seznam.cz před 1 hodinou
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 8 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 10 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 10 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 10 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 10 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 10 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 11 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 12 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 12 hodinami
Tématické fráze:
ryba v remosce,
ryby v remosce,
pečená ryba v remosce,
ryba s bramborami,
ryba pečená v remosce,
remoska recepty,
jak uvařit rybu,
co uvařit v v remosce,
recepty z remosky,
zapečená ryba se zeleninou v remosce,
zapečená ryba v remosce,
file z remosky,
rambory na cibulce v remosce,
ryby recepty,
kapr v remosce,
zapečený kapr v remosce,
file v remosce,
file s bramborem v remosce,
ryba vremosce,
recept ryba v remosce
Suroviny:
brambory,
ryba,
mražená francouzská zelenina,
máslo,
kmín celý,
sůl,
bylinky,
cibule,
ocet vinný červený,
bazalka čerstvá,
tymián,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (4)