Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 471 kJ / 2 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,98 g |
Tuky | 206,41 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 465 mg |
Sodík | 2,80 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 34,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěnou rybu nakrájíme na porce, osolíme, opepříme a necháme chvilku odležet. Slaninu nakrájenou na kostičky opečeme na pánvi (je-li suchá dáme kapku oleje), přidáme nadrobno nakrájený česnek a zarestujeme.
Krok 2: Přidáme očištěné a na 1/4 nakrájené kapustičky. Chvilku restujeme, pak podlijeme vodou, přivedeme k varu, přidáme instantní jíšku a necháme cca 5 minut dusit.
Krok 3: Mezitím si rozpálíme olej na pánvi a sumečka zprudka opečeme 3-5 minut z každé strany (dle výšky masa na filetu). Podáváme s oblíbenou přílohou. My máme bramborovou kaši, ale lze podávat téměř cokoliv.
Zveřejněno 8. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sumeček nilský s bruselskými kapustičkami na slanině a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzkr
Moje poznámka
Sumeček nilský s bruselskými kapustičkami na slanině a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzkr
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 12 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 22 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 23 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 10 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 10 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 10 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 10 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 10 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 11 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 11 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 11 hodinami
Tématické fráze:
keříčkovec recept,
keříčkovec červenolemý recept,
keříčkovec červenolemý,
keříčkovec červenolemý recepty,
keříčkovec červený recepty,
keříčkovec recepty,
keříčkovec,
sumeček americký recept,
sumeček americký recepty,
recept keříčkovec,
recept keříčkovec červenolemý,
sumec kerickovec recepty,
sumec keříčkovec,
ryba keříčkovec recepty,
americky sumecek recepty,
recepty keříčkovec,
keříčkovec červený,
recept na sumečka,
sumec keříčkovec recept,
keříčkovec červenolemý-recepty
Suroviny:
sumeček nilský,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř,
kapusta,
slanina anglická,
česnek,
jíška,
voda
Komentáře (23)
Anna Kocikova - je to jak píše Mysulka. Bruselská = růžičková. Koupila jsem ji čerstvou v Lidlu v akci 500g za 13 kč. No nekupte to.
Recept se mi líbí,ukládám a +9 bodík posílám