Pikantní hovězí krk jalapeňos
Hovězí krk je část masa, která vyžaduje pomalé vaření. Po zatáhnutí necháme vývarem a vínem podlité kousky masa zvolna dusit se zeleninou. Na závěr pak přidáme papričky jalapeňos tak, aby dodaly říz, ale nespálily nám chuťové pohárky.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 336 kJ / 2 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,63 g |
Tuky | 182,83 g |
Vláknina | 63,00 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 92,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí krk jalapeňos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k85A
Moje poznámka
Pikantní hovězí krk jalapeňos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k85A
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 10 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 15 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 17 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 8 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 10 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 10 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 11 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 11 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 11 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 11 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 13 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 13 hodinami
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
sádlo,
paprička jalapeňos,
česnek,
kapie,
mrkev,
pórek,
celer,
víno,
vývar masový,
protlak,
hořčice,
škrob kukuřičný,
voda,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý
Komentáře (4)