Vepřové roládky s chorizem a zeleninovou omáčkou
Máme pro vás tip na výborný oběd. Zeleninová omáčka, která doplní vepřové závitky plněné voňavou pikantní klobásou a sýrem, jen umocní celkovou chuť pokrmu. Přidejte vhodnou přílohu a dopřejte si pořádnou porci.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 219 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,16 g |
Tuky | 104,77 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 9,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové roládky s chorizem a zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZqo3
Moje poznámka
Vepřové roládky s chorizem a zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZqo3
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 1 hodinou
Borůvkový máslový koláč
martiline před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 2 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 3 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 5 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 5 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 7 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 8 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 8 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
chorizo,
sýr gouda,
mrkev,
mouka hladká,
cibule,
slanina anglická,
mrkev,
celer,
petržel,
máslo,
olej,
vývar masový
Komentáře (4)