Vepřová kroupová polévka XXL
Zabijačkový prejt je v tomto receptu použít spolu s kroupami jako základ opravdu velmi syté polévky. Silný vývar z vepřového masa a kostí, obrané maso a přílohové pečivo pak umožní jíst pokrm jako hlavní chod i velmi tvrdě pracujícím strávníkům.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 632 kJ / 3 736 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,77 g |
Tuky | 265,75 g |
Vláknina | 48,04 g |
Cholesterol | 706 mg |
Sodík | 10,47 g |
Sůl | 25,58 g |
Sacharidy | 201,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kroupová polévka XXL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxQG0
Moje poznámka
Vepřová kroupová polévka XXL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxQG0
Nejnovější recepty
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno před 19 hodinami
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákový mozeček
radekfiala před 49 minutami
Mřížkový jablkový koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Jablečný koláč s tvarohem
Evculina84 před 1 hodinou
Rychlá domácí pizza
anastaziesilna před 1 hodinou
Pečený bůček
BANIK9 před 1 hodinou
Karbanátky s medvědím česnekem
Jaruskaa před 2 hodinami
Žampiónová polévka
Michal1968 před 3 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jandulka13 před 4 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
TerezaZinkeova před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
Jan Nemec před 5 hodinami
Suroviny:
bůček,
ocas vepřový,
prejt,
kroupy,
voda,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
majoránka,
česnek,
sedmikráska,
pečivo
Komentáře (5)