Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 379 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,03 g |
Tuky | 25,17 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 44,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5LL
Moje poznámka
Tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5LL
Nejnovější recepty
Mandlové müsli tyčinky
Přidáno před 47 minutami
Sépiové černé špagety s krevetami a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 4 hodinami
Borůvkový džem
Přidáno před 7 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 4 minutami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 32 minutami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 1 hodinou
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 1 hodinou
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 1 hodinou
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 1 hodinou
Vepřová krkovice na zelenině
Luciik. před 2 hodinami
Uncle Bens omáčka
Sbotka před 2 hodinami
Koprová omáčka
rimul@email.cz před 2 hodinami
Tématické fráze:
jatra recepty,
hovězí játra po tyrolsku,
jatra recept,
drůbeží játra po tyrolsku,
recepty z jater,
vepřová játra po tyrolsku,
recept játra,
recepty játra,
jelení játra recept,
jelení játra,
recept na játra,
jelení játra recepty,
recepty na játra,
tyrolská kuchyně,
recepty jelení játra,
játra,
tyrolská vepřová játra,
jelení játra- recept,
kdy se solí játra,
recept z jater
Suroviny:
játra hovězí,
směs zeleninová pod svíčkovou,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
smetana na vaření,
mléko,
hořčice,
olej,
mouka hladká,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (21)
Díky za odpověď
Allis