Vepřová plec po moravsku
Recept na vepřovou plec v zeleninové omáčce s kořením adžika. Měkké vepřové maso, spolu s omáčkou, můžeme podávat s hranolkami, rýží či bramborovou kaší. Omáčku nemixujeme, díky čemuž jsou v hotovém pokrmu patrné kousky sterilované zeleniny a točeného salámu.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec po moravsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEqK
Moje poznámka
Vepřová plec po moravsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEqK
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 12 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 13 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 2 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 5 minutami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 14 minutami
Krkovička po farářsku
Olympus před 52 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
Noumik před 1 hodinou
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 1 hodinou
Čínská cuketa
Ajkad před 1 hodinou
Domácí kečup
Jarin57 před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 3 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule červená,
salám točený,
olej,
koření adžika,
omáčka sojová,
směs zeleninová,
mouka hladká,
voda,
bujón zeleninový,
česnek,
protlak rajčatový,
sůl
Komentáře (3)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0