Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 883 kJ / 2 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,35 g |
Tuky | 64,24 g |
Vláknina | 30,81 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 319,52 g |
Postup přípravy
Přidáme zbytek surovin a vymísíme volnější těsto, které necháme v míse asi hodinu vykynout. Krok 2: Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na díly a uděláme rohlíky – měla jsem 8 velkých. Pokud je třeba, můžeme těsto při práci mírně podsypnout, z hodně pomoučeného těsta jdou rohlíky špatně svinout i vyválet. Krok 3: Rohlíky necháme nakynout na plechu, potřeme vodou, rozmíchanou s troškou solamylu, posypeme vločkami a upečeme ve vyhřáté troubě (200°C).
Vločky na posyp jsou použity sojové.
Zveřejněno 28. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné rohlíky s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vyD
Moje poznámka
Celozrnné rohlíky s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vyD
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 1 hodinou
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 2 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 19 minutami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 24 minutami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 33 minutami
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 2 hodinami
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 4 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 4 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 4 hodinami
Tématické fráze:
pečivo s omládkem,
rohliky s omladkem,
žitný celozrnné rohlíky,
celozrnné rohlíky,
top recepy celozrné rohlíky,
pečivo se sladenkou,
celozrnné pečivo se sladěnkou,
rohlík se sladěnkou,
jak svinout rohliky,
co je pečivo s omládkem,
kaiserky se sladěnkou,
rohlík s omládkem,
dobré celozrnné rohlíky recept,
je sojovy rohlik celozrnne pecivo?,
celozrnny rohlik omladek,
dobré rohlíky s omládkem,
celozrnné pečivo se sladěnkou,
jak vyvalet rohliky,
omládek,
zadelat na omladek
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
kefír,
olej,
sůl,
kmín drcený,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka celozrnná pšeničná jemná
Komentáře (9)