Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatový salát II.

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jitka a Vlastik

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 832 kJ /
438 kcal
Bílkoviny3,83 g
Tuky33,77 g
Vláknina9,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rajčata nakrájíme na měsíčky, cibuli na půlplátky. Krok 2: Pepř, sůl, cukr, ocet a olej dobře promícháme a přidáme nakrájená rajčata, cibuli a bazalku. Krok 3: Vše promícháme a salát necháme dobře vychladit.

Zveřejněno 25. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatový salát II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lwl

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatový salát II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lwl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

:-)<3:yes::yes: Jednoduchý a dobrý salát, cibuli nakrájenou na sítu proliji vroucí vodou poté ihned studenou, nechám okapat. Cibule zůstane křupavá a není ostrá. :-K

Dělám velmi podobně-rajčata,zelená cibulka,sůl,cukr ocet,oliv.olej,bazalka a špetka bílého pepře.Klasickou cibuli k bazalce nedávám,přijde mi příliš ostrá,je dost cítit a tím přehluší tu jemnou chuť bylinky a oliv.oleje;-):-)

Tématické fráze:
rajčatový salát recept, rajčatový salát, saláty recepty, recept rajčatový salát, rajčatový salát s cibulí, rajčatový salát s octem, rajčatový salát s cibulí recept, rajčatový salát pro děti, rajcatovy salad, rajčatový salát s mozarellou, rajčatovy, rajčatoví salát, recept na rajčatový salát, rajčatové saláty, rajčatový bez cibule, recepty rajčatový salát, rajčatový salát bez cibule, rajčatová salat, rajcatovy salat s octem a cibuli, rajcatovi salat s cibuli..

Suroviny:
rajče, cibule, pepř mletý, cukr, ocet, bazalka čerstvá, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu