Postup přípravy
Krok 1: Uděláme těsto na bramborák, přidáme trošku prášku do pečiva.
Krok 2: Maso naklepeme, nasolíme, obalíme v hl. mouce,vložíme do těsta, obalíme a velkou lžící přeneseme na pánev, smažíme ve větší vrstvě tuku z obou stran.
Zveřejněno 19. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ondráš z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDwo
Moje poznámka
Ondráš z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDwo
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 3 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 45 minutami
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 1 hodinou
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 2 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 2 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 2 hodinami
Květákové karbanátky
Valis před 3 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 3 hodinami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 3 hodinami
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 3 hodinami
Tématické fráze:
kančí maso recepty,
kančí na grilu,
kanec se zelím,
kanec na grilu,
recepty z kančího masa,
minutky z kančího masa,
kančí se zelím,
kančí minutka,
kančí recepty,
kančí minutky,
kančí maso na grilu,
kančí na gril,
naložení kančího masa,
biftek z kance,
babiččiny recepty kančí maso,
kančì steak,
minutka z kance,
srnčí na grilu,
recept kančí,
kančí guláš po staročesku
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
česnek,
majoránka,
sůl,
prášek do pečiva,
kýta kančí,
olej
Komentáře (5)
Z kančího buď medailonky,guláš atd..bramborák nadívám uzeným nebo kuřecím..
Přeji všem dobrou chuť