Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 528 kJ / 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,03 g |
Tuky | 3,87 g |
Vláknina | 60,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 11,33 g |
Sacharidy | 92,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavá kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73oG
Moje poznámka
Voňavá kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73oG
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 9 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 17 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 18 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skvělé domácí okurkové řezy
Kopici před 3 hodinami
Lilek s rajčaty a sýrem
pekarnik před 5 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
bioubi před 6 hodinami
Borůvkové řezy
Luciksch před 7 hodinami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Formanova před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
Jurasekjurasek před 8 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Viky90 před 8 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 8 hodinami
Niva v bramboráku
kimlo před 10 hodinami
Plovdivské maso
poirotka před 11 hodinami
Tématické fráze:
kuracia polievka,
libeček přesazování,
kdy presazovat libecek,
slepači polevka,
skvělá kuřecí polévka,
kdy přesadit libeček,
libeček přesazovat,
jak přesadit libeček,
kuracia polievka recept,
slovensky libeček,
kuřecí polévka se šafránem,
libeček slovensky nazov,
libeček slovensky,
slepacia polevka,
kuřecí top polévky,
kdy rozsadit porek,
kuřecí polévka top,
patri do kureci polevky celer,
kdy rozsadit libeček,
libecek s kurecim vyvarem
Suroviny:
kosti kuřecí,
droby,
cibule,
česnek,
paprika,
mrkev,
petržel,
celer,
pórek,
zelí,
brambory,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
bujon kuřecí,
vegeta,
sůl,
petrželka,
maggi,
nať celerová
Komentáře (17)
Bibinka k tým veterníkom:Môžu sa robiť menšie,jasné,ale my sme doma piati dospelí ľudia,a dalo by to viac roboty.Tak ich robím väčšie.Dokonca mi minule manžel povedal,aby som mu spravila taký veľký veterník ako tortu.On by ho sám normálne zjedol.
Jo a libeček je rostlina-docela mohutná, jejíž nasekané listy se používají do jídel, jako rostlinné maggi, má úžasnou vůni a dodá jídlům "šmrncovní"chuť, jako maggi.Bezva záležitost a kdo má zahrádku, ten ho pěstuje.
http://www.ordinace.cz/img/text/libecek_lekarsky2_...
Špagetko, libeček nedáváš