Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,70 g |
Tuky | 18,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 1,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťovíková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nx2K
Moje poznámka
Šťovíková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nx2K
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 3 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 4 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka
brtna před 56 minutami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 1 hodinou
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 2 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 2 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 4 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 5 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 5 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 5 hodinami
Tématické fráze:
šťovík recepty,
šťovík recept,
štovikova polivka,
recept na štovíkovou polévku,
stovik polevka,
stovikovy bart,
recepty štovik,
štovikovka,
recepty ze šťovík,
recept na šťovík,
recept šťovík,
stovikovy boršč,
štovík,
bařt polévka,
polevka stovik,
šťovíková polévka s uzeným,
recepty šťovík-polévky,
stoviokova polévka,
stobikova polévka recept,
štovikova polévka s bramborem
Suroviny:
brambory,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
sůl,
cibule,
šťovík,
vejce,
smetana,
mouka hladká,
olej,
vegeta,
ocet
Komentáře (14)
Navíc cibulku vždy nejprve osmahla pak tam přidala brambory na kostky, bobkový list, nové koření, sůl a vodu s uzeným. Nechala povařit do změknutí brambor a teprve pak se přidává na jemno nasekaný šťovík - ten se jen krátce povaří a pak se vlije smetana a na závěr nakrájená uvařená vajíčka na tvrdo. Je to luxusní... Kdo chce si ji lehce do solí a je fajn nakyslá. Ona jí říkala Šťovikový bařt!