Suroviny
Porce: 4 bagety asi po 350g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 568 kJ / 4 677 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,35 g |
| Tuky | 192,91 g |
| Vláknina | 36,68 g |
| Cholesterol | 234 mg |
| Sodík | 1,48 g |
| Sůl | 3,66 g |
| Sacharidy | 601,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Semínkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOvl
Moje poznámka
Semínkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOvl
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 14 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 5 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 7 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 7 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 8 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 8 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 8 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 9 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 9 hodinami
Tématické fráze:
bageta recept,
plech na bagety,
bagety recept,
jak upéci bagetu,
recept na bagety,
recept na bagetu,
recept bagety,
bageta recepty,
recepty na bagety,
jak vyrobit bagetu,
bagety,
recept bageta,
bageta z Majolky®,
domácí vícezrnné bagety,
plechy na bagety,
bagety z Majolky®,
semínková bagetka,
recept na bagetky,
bagetky recept,
cathleen recepty
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
otruby,
vločky,
semínka lněná,
semínka sezamová,
majolka,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (36)
Ne, teď vážně - je možné, žes ji tam cítila, pokud na ni nejsi zvyklá. Já si Majolku® i tatarku dělám svoji a také si ji podle sebe ochutím, takže nám chutná.
Ať vám chutnají a těším se na fotku, jestli bude
Nechceš upéct některé jiné?