Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 484 kJ / 1 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,22 g |
Tuky | 88,33 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 546 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 52,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková na tatranský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7k
Moje poznámka
Svíčková na tatranský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7k
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 8 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 21 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 23 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová polévka
Radka61 před 53 minutami
Jednoduchý (ovocný) broskvový koláč s medem
La Bete před 2 hodinami
Jahodové smoothie
Valis před 9 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 10 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 10 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 11 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 12 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 12 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 12 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí váleček,
hovezi svickova recepty,
hovězí svíčková recept,
hovezi svickova,
hovězí svíčková cena,
hovězí váleček recept,
hovězí váleček recepty,
hovězí zadní váleček recepty,
hovězí maso svíčková recepty,
tatranský guláš,
hovězí svíčková omáčka,
tatranska omacka,
tatranské hovězí nudličky,
svíčková cena,
"tatranské koření",
cena svíčkové,
recept hovezi valecek,
svickova z hoveziho,
hovězí svíčková maso,
recepty hovězí maso svíčková
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina,
máslo,
cibule,
zelenina kořenová,
mouka hladká,
okurka čerstvá,
hořčice,
citron,
smetana,
koření divoké,
sůl
Komentáře (3)