Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 484 kJ / 1 789 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 192,22 g |
| Tuky | 88,33 g |
| Vláknina | 10,67 g |
| Cholesterol | 546 mg |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 2,85 g |
| Sacharidy | 52,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková na tatranský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7k
Moje poznámka
Svíčková na tatranský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7k
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 5 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 54 minutami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 2 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 2 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 3 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 5 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 5 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 5 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí váleček,
hovezi svickova recepty,
hovězí svíčková recept,
hovezi svickova,
hovězí svíčková cena,
hovězí váleček recept,
hovězí váleček recepty,
hovězí zadní váleček recepty,
hovězí maso svíčková recepty,
tatranský guláš,
hovězí svíčková omáčka,
tatranska omacka,
tatranské hovězí nudličky,
svíčková cena,
"tatranské koření",
cena svíčkové,
recept hovezi valecek,
svickova z hoveziho,
hovězí svíčková maso,
recepty hovězí maso svíčková
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina,
máslo,
cibule,
zelenina kořenová,
mouka hladká,
okurka čerstvá,
hořčice,
citron,
smetana,
koření divoké,
sůl
Komentáře (3)