Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 620 kJ / 2 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,84 g |
Tuky | 170,14 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,38 g |
Sůl | 8,30 g |
Sacharidy | 135,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík téměř dietní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6yQ
Moje poznámka
Králík téměř dietní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6yQ
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 17 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 18 hodinami
Pórkový krém
Přidáno 21. 5. 2025 11:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brynzové placičky se špenátem
supec5978 před 7 minutami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sova1 před 21 minutami
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Markeeta před 26 minutami
Lotrinské těstoviny
Stepanka.M. před 41 minutami
Letní koláč
Freya98 před 48 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
Eva1mamina před 59 minutami
Vepřová plec na hořčici
dexulka před 1 hodinou
Čokoládovo-banánové muffiny
Roubalka8 před 3 hodinami
Jahodové muffiny
Petra.21 před 4 hodinami
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 13 hodinami
Tématické fráze:
králík v papiňáku,
priprava kralika,
recept na dietního králíka,
králík na černém pivu recepty bohdalová,
úprava králíka,
vareny kralik,
pečný králík,
dietní pečený králík,
recepty remoska králík,
králik v remosce,
tepelna uprava kralika,
recepty na dietního králíka,
kralik z remosky,
králík papiňák,
králík pečený dietní,
recept kralik,
úprava králíka recepty,
kralik na svestkach,
králík švestky,
recepty na upravu kralika
Suroviny:
králík,
máslo,
slanina anglická,
cibule,
mouka,
mrkev,
rozinky,
sůl,
pepř,
švestky sušené,
pivo světlé
Komentáře (2)