Postup přípravy
Krok 1: Úmyslně nepíši množství, protože každý má jiný hlad.
Krok 2: Jednotlivé suroviny nakrájíme na plátky, ledvinky pečlivě očistíme, můžeme je očištěné přes noc dát do mléka, vytáhne absolutně všechen pach.
Krok 3: Cibuli rozkrojíme na osminky a po vrstvách rozdělíme, tyto dílky se mnohem lépe napichují než kolečka. A teď střídavě napichujeme jako každý špíz.
Krok 4: Brambory oloupeme a připravíme si alobal matnou vrstvou k masu. Pokapeme olejem a poklademe na širší plátky nakrájené brambory, osolíme a posypeme uzenou paprikou. Navrch položíme špíz, pokapeme Worcestrem a posypeme kořením. NESOLÍME, jsou tam játra, ale stačí osolené brambory.
Krok 5: Pečlivě zabalíme a dáme do naplno vyhřáté trouby na 35 minut, vyndáme, otevřeme alobal nahoře a dáme kousek bylinkového másla. Vrátíme do vypnuté trouby asi na pět minut. Podáváme s tatarkou nebo zeleninovým salátem.
Zveřejněno 11. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řezníkova jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rR7K
Moje poznámka
Řezníkova jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rR7K
Nejnovější recepty
Špízy z mletého masa s nivou
Přidáno před 4 hodinami
Gnocchi zapečené s dýní hokaido a parmazánem
Přidáno před 5 hodinami
Žampionový krém
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 8 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 51 minutami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 1 hodinou
Pudinková buchta
magdalenka před 3 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 3 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 4 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 4 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 4 hodinami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 5 hodinami
Krémová pórková polévka
[email protected] před 5 hodinami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra minutka,
živáňská jehla,
vepřové ledvinky jako minutka,
živáňská na jehle,
vepřová játra na jehle,
vepřová játra jako minutka,
vepřova jatra minutky,
vepřová játra na minutku,
minutky z veprovych jater,
vepřová jehla,
srdce a ledvinky,
jehla recept,
ledvinky z trouby,
kuřecí srdíčka na jehle,
vepřová játra - minutka,
vepřové ledvinky minutka,
jehla recepty,
játra na jehle,
jehla na uzenou kýtu,
reznikova kucharka
Suroviny:
ořez vepřový,
játra vepřová,
ledvinky vepřové,
srdce vepřové,
slanina,
klobása,
cibule,
paprika,
koření na živáň,
paprika sušená uzená,
sůl,
olej,
brambory,
omáčka worcesterová,
špejle,
alobal
Komentáře (7)