Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 834 kJ / 1 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,35 g |
Tuky | 142,50 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 83,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekáček vymažeme silně máslem a důkladně posypeme strouhankou (může ležet i v menší vrstvě na dně).
Krok 2: Kotlety naklepeme a po okrajích nařízneme. Posolíme z obou stran a položíme na strouhanku.
Krok 3: Hustě posypeme sýrem a nakrájíme na ně zbytek másla.
Krok 4: V hodně vyhřáté troubě zapékáme 30 minut. Troubu vypneme, maso zalijeme vínem rozředěným s vodou a necháme v troubě ještě 15 minut dojít.
Zveřejněno 29. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinařské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Rjg
Moje poznámka
Vinařské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Rjg
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 9 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 11 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 12 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 12 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 13 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 14 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 15 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 16 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 17 hodinami
Tématické fráze:
kanci kotleta,
vinařské maso,
kančí kotleta recepty,
kotlety v troubě,
kanci kotlety,
vinarske maso recept,
kančí kotlety na houbách,
kotlety vepřové zapekané,
recepty z kotlety,
kotlety na na červeném víně,
vinarske vepřové kotlety,
kotlety recept,
vinařské vepřové kotrlety,
vinarenske maso recept,
prirodni kotlety pecene v troube,
kanec kotlety,
prirodni kotlety v troubě,
pecene kotlety pod strouhankou,
vinarske platky,
vinařské kotletky
Suroviny:
kotleta,
sýr strouhaný,
víno červené,
voda,
strouhanka,
máslo,
sůl
Komentáře (4)