Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 270 kJ / 1 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,61 g |
Tuky | 26,89 g |
Vláknina | 26,07 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 34,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgundské dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0p
Moje poznámka
Burgundské dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0p
Nejnovější recepty
Bábovka z cukety
Přidáno před 1 hodinou
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 12 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 15 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 16 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový chleba III.
Jara24 před 1 hodinou
Mini Pavlova
MichaelaM před 2 hodinami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 10 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 12 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 13 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 15 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 16 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 16 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 18 hodinami
Tématické fráze:
burgunská hovězí pečeně,
burgunska omacka,
burgunska pecene,
hovězí kližka recept,
hovězí po burgundsku dita p.,
burgunska hovezi pecene recept,
hovezi klizka recepty,
hovězí v mrkvi na francouzský způsob,
hovězí plecko,
recepty z hovezi klizky,
burbunská omáčka,
burgunská omáčka recept,
dušené hovězí maso,
hovězí kližka po burgundsku,
hovězí po burgundsku podle dity,
burbunská,
maso po burgunsku,
hovezi maso po burgunsku,
hovězí pečeně po burgunsku,
burgunské víno
Suroviny:
kližka hovězí,
máslo,
ramínka vepřová uzená,
cibule,
česnek,
mrkev,
petrželka,
bobkový list,
sůl,
pepř,
tymián sušený,
protlak rajčatový,
víno červené suché,
houby naložené
Komentáře (8)