Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 573 kJ / 1 093 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,04 g |
Tuky | 65,12 g |
Vláknina | 22,40 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 336 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 56,79 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kralika naporcujeme, posolime a dame do hrnca s hrubym dnom, podlejeme vinom, zafrkame olejom, pridame koreniny, vetvicky rozmarinu.
Krok 2: Cele hlavky cesnaku nesupeme a nerozoberame, prerezeme ich napriec tak, aby boli prerezane vsetky struciky a pridame k masu. Pomaly dusime a podlievame tak, aby maso bolo vzdy na co najmensom mnozstve tekutin, kym nie je maso makke a neoddeluje sa od kosti.
Krok 3: Nechame vychladnut a jednotlive porcie obalime v muke...do muky zamiesajte listocky tymianu, rozslahanych vajickach a struhanke.
Krok 4: Pomaly vyprazime zo vsetkych stran.
Zveřejněno 11. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na myslivecký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AP39
Moje poznámka
Králík na myslivecký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AP39
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 36 minutami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 3 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové placičky s barevným zelím
Přidáno před 3 hodinami
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 34 minutami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 1 hodinou
Zapečený chřest
Leren před 2 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 2 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 3 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 3 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 3 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 3 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
kralik na zazvoru,
králík na medu,
králík recepty,
králík na brusinkách,
králík na rozmarínu,
myslivecké bolo,
kuřecí maso na myslivecký způsob,
králik s brusinkama,
babicovy recepty králík,
vařený králík recepty,
babicovy recepty kniha,
králik s brusinkami,
vařený králík,
recepty z krá,
králík vařený,
maso na myslivecký způsob,
kralik recept,
recepty krá,
nejlepsi recept na kralika,
recepty z králíka
Suroviny:
králík,
víno bílé,
sůl,
rozmarýn čerstvý,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
zázvor,
semínka hořčičná,
olej olivový,
mouka hladká,
tymián čerstvý,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (20)
ja niekde robim chybu. v recepte je pisane, ze to maso sa dusi hodinu a pol. ja som ho dusila vyse troch!!!! a aj tak bolo take nieze tvrde....ale zuvave a vlasy masa sa pekne neoddelovali, ale boli take strapate....ja niekde robim chybu, pretoze toto sa mi robi aj pri svieckovej, ked ju robim podla tohto receptuhttp://www.toprecepty.cz/recept/1403-svickova-omac.... ked robim maso, kde je ocot, alebo vino, a nepecie sa to, cize nema to svoj vypek, ale len ako keby v tom naleve sa to vari, tak sa mi toto stane...co mam robit
Výbušná jsi 1*