Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí polévka s nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xEr
Moje poznámka
Kuřecí polévka s nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xEr
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 2 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 1 hodinou
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 1 hodinou
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 11 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 12 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 14 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 14 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí polévka recept,
kureci polevka,
kuřecí polívka,
nudličková polévka,
kuřecí vývar recept,
kuřecí vývar s nudlemi,
nudlová polévka recept,
kuřecí nudlová polévka,
recept na kuřecí polevku,
recept kuřecí polévka,
polévka kuřecí,
kuřecí vývar polévka,
polévka kuřecí vývar,
celestinske nudle,
recepty kuřecí polévka,
kuřecí polévka vývar,
polévka z kuřecího vývaru,
nudle do polivky,
kuřecí vývar,
nudlová polévka
Suroviny:
kuře čtvrtky,
voda,
pepř,
sůl,
zelenina kořenová,
nudle vlasové
Komentáře (18)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
toš polívka z kuřecích čtvrtek je vynikající, ale podle mého stačí kuřecí skelety. Jsou velmi levné a masa podobně , ale polívkového i s kostí. Tři skelety vařím jen lehkou bublaninovánínou asi hodinu, samozřejmě všeho koření v moravském duchu. Vždy k tomu dělám játrové kuřecí knedlíčky, které vařím v tom vývaru, neb tomu dodá povýšenou chuť naší oblasti.
A nudle- podle tradice. Někdo vaří mimo vývar, jsou pak prázdné a fádní, když je dá před servírováním do talíře a zchladí poévku. Mně se osvědčilo nudlové drobení ( těsro na nudle, které se nastrouhá na hrubém struhadle a usuší. Poté se přidá do vývaru a tam se uvaří. Je i jinávarianta, že se usuší, poté uvaří a po určitém množství zamrazí. Potom už jen se dá do vývaru k provaření a je hotovo. Tento způsob preferuju, neb do kuřecího váývaru nepřinese moukový nádech a moukovou clonu.
ALE JINÁ OBLAST, JINÁ NÁKLONNOST A I JINÁ FINANCIONÁDA.
,,toš tak,,