Suroviny
Porce: moc
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 581 kJ / 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,83 g |
Tuky | 22,87 g |
Vláknina | 50,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 79,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sofrito
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVlM
Moje poznámka
Sofrito
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVlM
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 5 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 14 minutami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 3 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 4 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 5 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 7 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 7 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 9 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 10 hodinami
Tématické fráze:
tvořič ledu,
recept na gulášou polévku,
celerové pesto,
recke sofrito,
sorfito,
sofritto,
vepřové sorfito,
italské sofrito,
kreolská kuchyně recepty,
jidlo do mrazaku,
soffrito,
pasta sofrito,
kuřecí sofrito,
kubánská kuchyně,
kubánské jídlo,
recepty na kubansky jidlo,
kubánské jídla,
tvořič ledu do mrazáku,
jak udělat pastu z jalapeňos,
co je sufrito
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
paprika,
paprička jalapeňos,
česnek,
koriandr,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
šťáva limetková
Komentáře (8)
Jak jsem sledoval Portugalské a Kreolské vaření, tam začínají osmahnutím cibule, celerové nati a karotky, teda Trinity. Vše najednou, jako my jen tu cibuli. Jinde se přidává už do témeř hotového, takže, kdo zkusí pesto a přidá komentář?
damy davam vam do velkej pozornosti...vydrzi to v chladnicke aj...no ja to tam mam urcite uz mesiac a nic tomu nie je....a pouzivam to fatk ako ochutene zdrave zahustovadlo, vsade kde dusim maso s nejakou zeleninkou, do gulasou a tak podobne.....fakt o nema chybu.
v tej poznamke co si pisal o pouzivani v taliansku...no a nie je to vlastne pesto
A i popis, co s tím je
Jupíí už jsem papričky našla, takže tady:http://papricka-jalapeo.navajo.cz/