Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 017 kJ / 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,70 g |
Tuky | 13,69 g |
Vláknina | 0,01 g |
Cholesterol | 466 mg |
Sodík | 180 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 14,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masová mozaika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8r6
Moje poznámka
Masová mozaika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8r6
Nejnovější recepty
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno před 57 minutami
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Tortilla s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Plněná mini tortilla
Přidáno před 2 hodinami
Řezy z knedlíků a brokolice
Přidáno před 2 hodinami
Ragú à la bolognese
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
LucieKrou před 41 minutami
Domácí chleba z trouby
LucieKrou před 42 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
LucieKrou před 43 minutami
Čokoládové řezy s karamelem
Tynagaz před 53 minutami
Placičky z bramborové kaše
brtna před 1 hodinou
Brambory se špekáčky na pivu
Pencroo před 1 hodinou
Kovbojské fazole
brtna před 1 hodinou
Křehký strouhaný jablečný koláč
Nikol005 před 1 hodinou
Pečený bůček
NikolaR před 2 hodinami
Domácí karamelová lízátka
Marcela987 před 3 hodinami
Tématické fráze:
sekaná mozaika,
mozaika z mletého masa recept,
sekaná se šlehačkou,
kuřecí mozaika,
mozaika z mletého masa,
masová mozajka,
masová roláda pečená v srnčím hřbetu,
hovězí mozaika,
mozaika z vepřového masa,
jak upéci sekanou,
sekana s mozaikou,
kuřecí roláda pečená ve formě na srnčí hřbet,
mozaika,
mozaika recept,
jak upéci dobrou sekanoui,
masová roláda pečená ve formě,
sekana v královské formě,
jak upéci dobrou sekanou,
uzená mozaika,
masová sekaná se žampiony
Suroviny:
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
prsa kuřecí,
slanina uzená,
cibule,
česnek,
sůl,
vejce,
pepř,
majoránka,
mandle sekané,
šlehačka,
škrob kukuřičný,
žampióny
Komentáře (12)