Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 017 kJ / 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,70 g |
Tuky | 13,69 g |
Vláknina | 0,01 g |
Cholesterol | 466 mg |
Sodík | 180 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 14,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masová mozaika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8r6
Moje poznámka
Masová mozaika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8r6
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 8 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 9 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 9 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 9 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 7 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 7 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 8 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 8 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 10 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 10 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 10 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 10 hodinami
Tématické fráze:
sekaná mozaika,
mozaika z mletého masa recept,
sekaná se šlehačkou,
kuřecí mozaika,
mozaika z mletého masa,
masová mozajka,
masová roláda pečená v srnčím hřbetu,
hovězí mozaika,
mozaika z vepřového masa,
jak upéci sekanou,
sekana s mozaikou,
kuřecí roláda pečená ve formě na srnčí hřbet,
mozaika,
mozaika recept,
jak upéci dobrou sekanoui,
masová roláda pečená ve formě,
sekana v královské formě,
jak upéci dobrou sekanou,
uzená mozaika,
masová sekaná se žampiony
Suroviny:
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
prsa kuřecí,
slanina uzená,
cibule,
česnek,
sůl,
vejce,
pepř,
majoránka,
mandle sekané,
šlehačka,
škrob kukuřičný,
žampióny
Komentáře (12)