Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 220 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okouník mořský na pórkové slámě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z86w
Moje poznámka
Okouník mořský na pórkové slámě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z86w
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 8 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 13 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 15 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 1 hodinou
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 2 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 3 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 4 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 4 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 5 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 7 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 7 hodinami
Tématické fráze:
okounek morsky,
morsky okounek,
příprava mořského okouna,
recepty s vokouna nilskeho,
okounek nilský recept,
okouník na pánvi,
okouník-recepty,
zlaty okounik příprava,
okoun nilsky jak ho nalozit,
uprava vokoun nylsky,
okouník nilský filet recepty,
okoun v alobale,
norský okoun,
norský okoun recept,
okoun nilský recept,
norský citronový pepř,
příprava okouníka,
okounek mořský recept,
příprava vokouna,
recepty z okounka nilského
Suroviny:
okoun mořský,
pepř citronový,
sůl,
mouka hladká,
pórek,
ghee
Komentáře (12)