Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,00 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okouník mořský na pórkové slámě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z86w
Moje poznámka
Okouník mořský na pórkové slámě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z86w
Nejnovější recepty
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 56 minutami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 2 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 2 hodinami
Tortilla plněná špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Květákový nákyp
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 16 minutami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 13 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 17 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 17 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 17 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 18 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 20 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 20 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 23 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 19. 5. 2025 21:02
Tématické fráze:
okounek morsky,
morsky okounek,
příprava mořského okouna,
recepty s vokouna nilskeho,
okounek nilský recept,
okouník na pánvi,
okouník-recepty,
zlaty okounik příprava,
okoun nilsky jak ho nalozit,
uprava vokoun nylsky,
okouník nilský filet recepty,
okoun v alobale,
norský okoun,
norský okoun recept,
okoun nilský recept,
norský citronový pepř,
příprava okouníka,
okounek mořský recept,
příprava vokouna,
recepty z okounka nilského
Suroviny:
okoun mořský,
pepř citronový,
sůl,
mouka hladká,
pórek,
ghee
Komentáře (12)