Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 348 kJ / 1 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,70 g |
Tuky | 59,80 g |
Vláknina | 10,44 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 3,53 g |
Sacharidy | 105,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená polenta s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8El
Moje poznámka
Zapečená polenta s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8El
Nejnovější recepty
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 11 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likér z aronie
Evka1670 před 23 minutami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vezuzi před 1 hodinou
Focaccia s bramborami a šunkou
Eva_H před 1 hodinou
Cottage vejce
HelenkaP před 2 hodinami
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Slavista62 před 6 hodinami
Kuře na paprice
Aztec před 10 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 13 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 13 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 13 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 13 hodinami
Tématické fráze:
polenta recept,
zapečená polenta,
polenta,
polenta recepty,
polenta cena,
recept zapečená polenta,
recepty z polenty,
polenta s mletým masem,
zapečená polenta recept,
polenta s kuřecího masa,
zapecena polenta recepty,
kuřecí maso s polentou,
recept polenta maso,
recept, polenta,
recept polenta,
maso s polentou,
zapečená mozzarella,
kure s polentou,
kuřecí s polentou,
smetanová polenta s květákem
Suroviny:
polenta instantní,
maso kuřecí mleté,
rajče cherry,
cibulka jarní,
cibule červená,
sýr mozzarella,
bylinky,
petrželka hladkolistá,
bujón drůbeží,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (13)
Použila jsem svou oblíbenou 4-misku a do každé jsem udělala trošku jinou variantu: paprika / jarní cibulka / rajčata / pórek a na povrchu je mozzarella / niva / eidam. Po ochutnání si myslím, že jsem mohla do manželova sektoru dát trochu víc koření a možná kousek slaniny - tohle na něj bude moc jemné
Tvé fotky jsou fantastické!
Vypadá to moc dobře