Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 988 kJ / 2 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,60 g |
Tuky | 92,90 g |
Vláknina | 62,60 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 410,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOlG
Moje poznámka
Pohanková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOlG
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 9 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 15 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 16 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 18 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno 20. 10. 2025 05:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 27 minutami
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 6 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 9 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 10 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 10 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 13 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 14 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 15 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 15 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 15 hodinami
Tématické fráze:
pohanková polévka,
klasická pohanková polévka recept,
pohanková polévka recept,
polevka z pohanky,
polévka pohanková,
pohanková polévka s restovanou zeleninou,
pohankova polivka,
recept na pohankovou polévku,
pohanka polévka,
polévka pohanková se zeleninou,
pohanková nať,
zdravá pohanková polévka,
polivka z pohanky,
pohanková polévka pro děti,
pohankové polevka,
recept pohanková polévka,
pohankova polievka,
pohanka do polévky,
pohankovapolevka,
pohankové polévky
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
pohanka,
nať petrželová,
sůl,
vývar zeleninový,
vegeta
Komentáře (13)
Akurát pohánku som robila tak ako zvyknem - zaliť vriacou vodou a na 30 min do perín. Potom som ju vložila do uvereného základu a nechala prejsť varom. Bodík, škoda, že moťno dať len jeden