Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 988 kJ / 2 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,60 g |
Tuky | 92,90 g |
Vláknina | 62,60 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 410,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOlG
Moje poznámka
Pohanková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOlG
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 5 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 2 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 4 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 6 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 7 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 7 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 7 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 9 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 9 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 9 hodinami
Tématické fráze:
pohanková polévka,
klasická pohanková polévka recept,
pohanková polévka recept,
polevka z pohanky,
polévka pohanková,
pohanková polévka s restovanou zeleninou,
pohankova polivka,
recept na pohankovou polévku,
pohanka polévka,
polévka pohanková se zeleninou,
pohanková nať,
zdravá pohanková polévka,
polivka z pohanky,
pohanková polévka pro děti,
pohankové polevka,
recept pohanková polévka,
pohankova polievka,
pohanka do polévky,
pohankovapolevka,
pohankové polévky
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
pohanka,
nať petrželová,
sůl,
vývar zeleninový,
vegeta
Komentáře (13)
Akurát pohánku som robila tak ako zvyknem - zaliť vriacou vodou a na 30 min do perín. Potom som ju vložila do uvereného základu a nechala prejsť varom. Bodík, škoda, že moťno dať len jeden