Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Pohanková polévka

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

16. 2. 2010 10:51

Suroviny pro 6

6

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 702 kJ / 2 797 kcal
Bílkoviny65,51 g
Tuky93,81 g
Vláknina60,78 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 364 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy392,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 11. 2010 00:12

:yes::yes:

jajikpusik jajikpusik

16. 5. 2010 08:58

Ahoj Evo, pokud se voda nescedí, nebála bych se toho povaření. Vařím z pohanky a mohla bych, pokud dovolíš, zmínit, že já třeba nezahustím klasickou moukou, ale volím pohanku lámanku, či pohanku mouku. Ta je v cuku letu. Pa Jana

eva hubova eva hubova

8. 4. 2010 13:11

Tejajo,díky za fotečky,bodík i vyzkoušení receptu:-)):-))

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

8. 4. 2010 08:39

Musím přiznat, že pohanku jsem ještě neochutnal. Ale tahle polívka mne nadchla. Amusím to ochutnat. Zatím +bodík 3

tejaja tejaja (moderátorka)

7. 4. 2010 20:58

Tá polievka po veľkonočnom jedení bodla včera neskutočne :yes::yes::yes:
Akurát pohánku som robila tak ako zvyknem - zaliť vriacou vodou a na 30 min do perín. Potom som ju vložila do uvereného základu a nechala prejsť varom. Bodík, škoda, že moťno dať len jeden :yes:;-)

Bibinka Bibinka

16. 2. 2010 12:28

Děvčata s tím na 100% souhlasím a jak píše Iljuša-pohanku zalít vařící vodou a dát do peřin tak na 10-20 minut, tím nám zůstanou v pohance živiny, pro které pohanku vlastně jíme a tak je zdravá:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

16. 2. 2010 12:12

eva hubova eva hubova

16. 2. 2010 11:52

Souhlasím s vami holky,my doma taky varíme hodně z pohanky k vůli manželovi ale pohanku nekupuji v obchodě.Já si jí vozím z Moravy primo ze mlýna a ta je úplně jiná a taky je hned v polévce uvařená.Mají tam různé druhy

Simona Skolakova Simona Skolakova

16. 2. 2010 11:16

Evo,souhlasím s Iljušou, to je nějaká odbornice na stravu,má pravdu pohanka je moc zdravá a vařit opravdu ne.:-!:-!

Iljusa Iljusa

16. 2. 2010 11:09

Vařit pohanku - není to trochu škoda :-?- stačí několikrát prolít vařící vodou a po minutce vaření "dát do peřiny". Až po jejím změknutí bych jí dala do připraveného bujonu. Vařením pohanky se ztrácí její bezvadné živiny.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: pohanková polévka klasická pohanková polévka recept pohanková polévka recept polevka z pohanky polévka pohanková pohanková polévka s restovanou zeleninou pohankova polivka recept na pohankovou polévku pohanka polévka polévka pohanková se zeleninou pohanková nať zdravá pohanková polévka polivka z pohanky pohanková polévka pro děti pohankové polevka recept pohanková polévka pohankova polievka pohanka do polévky pohankovapolevka pohankové polévky

Suroviny: máslo, mouka hladká, pohanka, bujón zeleninový, nať petrželová, sůl, voda

TopRecepty.cz

Pohanková polévka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mOlG