Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 362 kJ / 565 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,80 g |
| Tuky | 35,33 g |
| Vláknina | 17,58 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 327 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 36,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/46pk
Moje poznámka
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/46pk
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 7 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Míša řezy od maminky
Kratule před 14 minutami
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 56 minutami
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
janik62 před 1 hodinou
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Wacor před 1 hodinou
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 1 hodinou
Pórková polévka
freynka před 2 hodinami
Bábovka "rychlovka & rumovka"
Mettynka před 2 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 2 hodinami
Tématické fráze:
fenykl bulva recepty,
fenykl bulva,
fenykl recepty,
fenykl/polevky,
recepty z fenyklu,
polévka s fenyklem,
jak vypadá fenykl,
fenykl v polévce,
fenikl bulva,
fenikl polévka,
vařime z fenyklu,
polévka z feniklu,
bulva fenyklu,
fenykl recept,polevka,
fenykl, mrkev/polevky,
fenykl bulva - recepty,
jak dlouho varit fenikl,
fenykl plolévka,
vareni z fenyklu,
vaření fenyklu
Suroviny:
fenykl,
mrkev,
česnek,
žloutek,
sůl,
pepř,
kmín celý,
koření kari,
libeček,
olej olivový
Komentáře (6)