Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 994 kJ / 1 433 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,15 g |
| Tuky | 122,53 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 375 mg |
| Sodík | 2,66 g |
| Sůl | 6,85 g |
| Sacharidy | 10,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřové plátky na rumu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmXE
Moje poznámka
Pikantní vepřové plátky na rumu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmXE
Nejnovější recepty
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 1 hodinou
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 7 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 7 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 9 hodinami
Kari korma
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč linecký s tvarohem a jablky - i pro CRISP
Wilma před 34 minutami
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 1 hodinou
Maminčiny palačinky
kimlo před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Kristina1 před 1 hodinou
Polévka šup-šup
Danulka52 před 3 hodinami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 3 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 4 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 4 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 4 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky,
vepřové plátky recept,
veprovy platek,
pikantní vepřové plátky,
maso na rumu,
vepřové na rumu,
maso s rumem,
vepřové plátky recepty,
vepřové maso na rumu,
vepřové plátky hermelín,
vepřové plátky rum,
pikantní plněné vepřové plátky,
pikantní vepřové,
vepřový na rumu,
vepřové maso v rumu,
vepřové plátky rum šlehačka,
hermelín vepřové maso,
vepřové maso plátky recepty,
vepřové plátky s hermelínem,
vepřový plátek recept
Suroviny:
maso vepřové,
šlehačka,
rum,
omáčka sojová,
sýr hermelín,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej
Komentáře (10)
Opět krásně naservírovaný pokrm...
Pro Lemarti: díky vysokým teplotám jsou ředkve hořké a Tvůj dip je výborný nápad je zpracovat a nemuset vyhazovat. Už mám nadělanou celou misku zítra do práce. Díky za recept.