Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 312 kJ / 75 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 0,25 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 14,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvové řízečky, toast s dipem a pečené rajčátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJ2P
Moje poznámka
Mrkvové řízečky, toast s dipem a pečené rajčátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJ2P
Nejnovější recepty
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 9 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 13 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 14 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 8 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 12 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 13 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 13 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 13 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 14 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 14 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 14 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 14 hodinami
Tématické fráze:
mrkev s dipem,
mrkvové kofty,
netradiční řízečky,
rajčatko,
pečené toasty,
pečené toasty,
mrkvové tousty,
přebitečný,
pečený toast,
smažené mrkvové kofty,
pecene bramborove platky s dipem,
mrkvove plátky pecene,
s dipem k večeři,
pečený proložený chleba,
pita a kuřecí řízečky,
racatko,
dip s toast chlebem recept,
mrkvový řízeček,
brambory pečené proložené,
chleba prolozeny a peceny
Suroviny:
mrkev,
olej olivový,
sůl,
chléb toustový,
jogurt bílý,
okurka salátová,
česnek,
pepř,
ocet,
brambory,
rajče,
bazalka čerstvá,
cibule
Komentáře (4)