Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 371 kJ / 1 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,23 g |
Tuky | 62,15 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,88 g |
Sacharidy | 37,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný houbový lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7o5
Moje poznámka
Zapékaný houbový lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7o5
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 17 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 1 hodinou
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 1 hodinou
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 5 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 12 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 13 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 14 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 14 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 15 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 16 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 19 hodinami
Tématické fráze:
zapečený lilek s houbami,
lilek s houbami,
lilek zapečený s houbami,
lilek zapékaný,
recepty lilek s houbami,
recept lilek s houbami,
zapečený lilek s houbama,
lilky s houbami,
recepty lilek s houbama,
peceny lilek s houbami,
lilek s houbami recepty,
zapečený lilek s pohanou fetou,
zapečenný lilek s houbamy,
lilek zapečený recepty,
zapečený baklažán s houbami,
zapečené lilky s houbami,
zapečený lilek s fetou,
zapečený lilek s moubami,
recepty zapeceny lilek truba,
lilek z houbami
Suroviny:
lilek,
mouka hladká,
houby,
olej,
sůl,
pepř,
petrželka,
smetana zakysaná,
sýr strouhaný
Komentáře (9)
Ja som toto varila teraz na večeru a podľa teba som nelúpala baklažán, je to naozaj zbytočné. A šampiňóny som dusila na cibuľke. Mám rada čisté jednoduché chute, fakt stačí na ochutenie iba čierne korenie a petržlenová vňať. Tiež prikladám dôkaz, fotku.
Nechválim si svoje recepty, ale...
Jo a lilek jsem neloupala.