Hříbkový perkelt
Voňavý perkelt je lahodný pokrm inspirovaný maďarskou kuchyní, ve kterém využijeme sušené houby. Slanina, cibule, chilli a paprika krásně podtrhuje chuť hříbků. Podávat ho můžete s knedlíkem, těstovinami nebo i bramborami.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 373 kJ / 1 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,26 g |
Tuky | 126,87 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 24,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbkový perkelt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJDw
Moje poznámka
Hříbkový perkelt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJDw
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 8 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 39 minutami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 2 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 3 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 4 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 5 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 5 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 5 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 6 hodinami
Tématické fráze:
perkelt,
perkelt recept,
houbový perkelt,
hribovy perkelt,
perkelt z hub,
hřibovy guláš,
hříbkový guláš,
perkelt s hub,
perkelt hribovy,
recept na perkelt,
hřibový guláš s masem,
houby,
hobovy perkelt,
hříbkový salát,
hribkovy nakyp,
hribkovy gulas s masem,
hribovy gulas recept,
hribovy perkelt recept,
recept perkelt,
houby recepty
Suroviny:
houby sušené,
slanina uzená,
cibule,
chilli paprika čerstvá,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
pepř mletý,
olej,
voda
Komentáře (13)
Použila jsem sušenou směsku-proto ta tmavší barva,dala jsem gazdovskou slaninu a vynechala chilli papričku,ostré nemůžeme