Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 600 kJ / 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,00 g |
Tuky | 2,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba v kořeněném těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0QY
Moje poznámka
Ryba v kořeněném těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0QY
Nejnovější recepty
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 14 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 21 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 21 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 15 minutami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 25 minutami
Borůvkové muffiny
olivka před 1 hodinou
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 1 hodinou
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 1 hodinou
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 1 hodinou
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 2 hodinami
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 3 hodinami
Tématické fráze:
těstíčko na obalování ryb,
pstruh v těstíčku,
jak obalit rybu,
těstíčko na obalení ryb,
testíčko,
čínské těstíčko,
zapečená ryba v těstíčku,
obalena ryba,
smazena ryba v testicku,
ryba vtesticku,
na ryby,
obalování ryb,
těstíčka,
recept na riby,
testo na obaleni ryb,
ryba do mleka,
obalovaní ryby,
pangásius v těstíčku,
recepty na riby obalovanem v testicku,
obalování smažené ryby
Suroviny:
ryba,
vejce,
mléko,
koření na ryby,
omáčka worcesterová,
mouka hladká
Komentáře (4)