Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 200 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,22 g |
Tuky | 24,93 g |
Vláknina | 9,69 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 295 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 15,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotletka na způsob guláše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q29G
Moje poznámka
Kotletka na způsob guláše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q29G
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 17 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 5 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 10 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš z kotlety,
guláš z vepřové kotlety,
gulas z veproveho masa,
veprova kotleta gulas,
gulase,
guláš,
guláš actifry,
vepřové maso recepty,
kotlety na přírodní způsob,
actifry guláš,
tefal actifry recepty,
guláš s vepřové kotlety,
guláš z vepřových kotlet,
dietní kotleta,
dietní kotlety,
tefal actifry jak vařit,
vepřové kotlety guláš recept,
vepřový guláš z vepřové kotlety,
kotlety recepty,
vepřová kotleta a guláš
Suroviny:
kotleta,
celer,
zázvor čerstvý,
žampióny,
česnek,
cibule,
koření provensálské,
protlak rajčatový,
olej,
voda,
chléb,
kmín mletý,
sůl
Komentáře (7)