Suroviny pro 1
4-5
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 589 kJ / 2 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,15 g |
Tuky | 101,86 g |
Vláknina | 45,72 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 4,20 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 280,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtgulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PYqn
Moje poznámka
Buřtgulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PYqn
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 4 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 6 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 12 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 41 minutami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 2 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 2 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 3 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 4 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 4 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 5 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty maminčiny buřtguláš,
zahuštění bramborou,
burt gulas recept,
buřtguláš maminčiny recepty,
buřtgulášek,
zahuštění buřtguláše,
nejlepší buřtguláš,
zahusteni bramborami,
buřt guláš,
maminčin recept na buřtguláš,
borievky,
zshusteni bramborou,
recept burtgulas s bramborami,
maminciny recepty burtgulas,
maminčin bramborový guláš,
zahuštění buřt guláše,
maminčiny recepty-buřt guláš,
buřtguláš,
burtgulas zahusteni,
buřtguláš maminčiny recepty
Suroviny:
brambory,
buřt,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř,
majoránka,
olej,
mouka
Komentáře (11)