Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 297 kJ / 71 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,59 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustové kuře "Remčula"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57YR
Moje poznámka
Kapustové kuře "Remčula"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57YR
Nejnovější recepty
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 14 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 16 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno 15. 8. 2025 15:20:45
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno 15. 8. 2025 15:12:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 1 hodinou
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 2 hodinami
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 3 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 4 hodinami
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 5 hodinami
Kuře na leču
Ivet88 před 6 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 6 hodinami
Vynikající langoše
pazderka83 před 6 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuře na kapustě,
balarini klik,
kuře s kapustou,
kuře kapusta,
kure v kapuste,
kuře a kapusta,
kapusta a kure,
nadobi balarini klik,
kapusta kuře,
kuře kapusta recepty,
recept kuře kapusta,
recept na kuře na kapustě,
hrnce klik balarini,
kapusta s kuřecím,
jak zahustit kapustu,
nadobi balarini,
kuřecí s kapustou,
balarini,
recepty na vaření kapusty,
kapusta ke kuřeti
Suroviny:
stehno kuřecí,
kapusta,
cibule,
olej olivový,
česnek,
sůl,
pepř,
kmín celý,
paprika sušená sladká
Komentáře (48)
Díky za recept, přidávám fotku, jen to kuře už je na ní chudák vysušené (ale jen na povrchu! :) - kvůli mikrovlnce