Postup přípravy
Po 5 minutách můžeme podávat :-)
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkM8
Moje poznámka
Sekaný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkM8
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 23 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Pavluska75 před 4 minutami
Smažený květák
Pavluska75 před 5 minutami
Chleba bez hnětení
HejMira před 48 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 10 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 15 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 15 hodinami
Tématické fráze:
maso z bizona,
bizon recepty,
telecí steak recept,
steak z bizona,
mleté maso recepty,
recepty z bizona,
sekany biftek,
sekaný hovězí steak,
bizoní steak,
bizon recept,
hovězí sekaný steak,
recepty na bizona,
recepty bizon,
telecí steak,
steaky recepty,
recepty kvalitní telecí steak,
bizoní maso recepty,
steak ze sekaného masa,
steak z mletého masa,
bizonní maso
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř mletý,
slanina,
máslo,
petrželka zelená,
mouka hladká,
olej
Komentáře (18)
zubr evropský je bison bonasus
zubr americký je bison bison
oba jsou bizoni a jen odborník je od sebe pozná
Myslím, že snazší bude to telecí