Postup přípravy
Po 5 minutách můžeme podávat :-)
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkM8
Moje poznámka
Sekaný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkM8
Nejnovější recepty
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 6 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí na hořčici
Přidáno před 13 hodinami
Králík na česneku pečený v sáčku
Přidáno před 13 hodinami
Polévka z hlívy
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v jogurtové omáčce s paprikou
Pavel- před 23 minutami
Cikánský řízek
JiZa5 před 37 minutami
Sloní žrádlo (od babičky)
milan.proch před 38 minutami
Švestkové řezy s tvarohem
MiMas před 1 hodinou
Cuketový perník
Veronikasky před 1 hodinou
Masové knedlíčky v rajské omáčce
evzen před 1 hodinou
Srbské rizoto z vepřové plece
Kačer před 1 hodinou
Gnocchi, zelí a uzené - 3v1
pavelkoutnak před 1 hodinou
Banánová bábovka
Ketynna před 2 hodinami
Okurkový salát
sivakm845 před 2 hodinami
Tématické fráze:
maso z bizona,
bizon recepty,
telecí steak recept,
steak z bizona,
mleté maso recepty,
recepty z bizona,
sekany biftek,
sekaný hovězí steak,
bizoní steak,
bizon recept,
hovězí sekaný steak,
recepty na bizona,
recepty bizon,
telecí steak,
steaky recepty,
recepty kvalitní telecí steak,
bizoní maso recepty,
steak ze sekaného masa,
steak z mletého masa,
bizonní maso
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř mletý,
slanina,
máslo,
petrželka zelená,
mouka hladká,
olej
Komentáře (18)
zubr evropský je bison bonasus
zubr americký je bison bison
oba jsou bizoni a jen odborník je od sebe pozná
Myslím, že snazší bude to telecí