Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Suroviny
Porce: 4 podlouhlé filety štikozubce(mořské štiky)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 040 kJ / 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,57 g |
Tuky | 92,57 g |
Vláknina | 1,05 g |
Cholesterol | 149 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 18,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5MM
Moje poznámka
Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5MM
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 6 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 7 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 1 hodinou
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 1 hodinou
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 3 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 4 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 5 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 7 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 7 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 7 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 8 hodinami
Tématické fráze:
podniková prodejna varmuža hodonín,
štikozubec recept,
stikozubec,
štikozubec recepty,
filety ze štikozubce,
štikozubec mořský,
ryba zubec,
prodejna ryb varmuža hodonín,
smažený štikozubec,
štikozubec mořský recept,
rajcatovy obed,
varmuža podniková prodejna,
zubec je ryba?,
zubec rybicka,
varmuža rybičky,
ryba pod peřinkou,
varmuža hodonín prodejna,
recepty štikozubec,
kuchařka štiko zubec,
stikozubec mořský pečený
Suroviny:
štikozubec,
slanina,
bazalka čerstvá,
rajče,
olej,
mouka hladká,
mléko,
smetana,
bujón zeleninový,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře (28)
Pangase jsem dělávala také často,ale zdá se mi,že se v poslední době nějak"pokazil"pouští hodně vody
Kadlíku u nás od Varmuži máme akorát věci ze studené kuchyně-saláty ap.Tohle Ti docela závidím