Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 203 kJ / 1 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,96 g |
Tuky | 102,34 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 72,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roláda pomodoro na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nlO
Moje poznámka
Vepřová roláda pomodoro na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nlO
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Líné koláče
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 18 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 19 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírové lívance
Ashelin před 4 minutami
Kuře à la husa
kimlo před 21 minutami
Kuřecí placky
nicoletee77 před 23 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 30 minutami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 49 minutami
Kureci prsa rychlovka ...
stepiss před 1 hodinou
Kuřecí salát se zeleninou a vejci
bittmanv před 2 hodinami
Levandulový med (sirup)
Fitulka před 2 hodinami
Segedínský guláš
Fitulka před 3 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
hortenzie před 4 hodinami
Tématické fráze:
veprova rolada,
tymian,
bůčkový plát,
vepřová roláda recept,
pomodoro,
omacka z vypeku,
veprova rolka s ryzi,
vepřová roláda vid,
vepřové maso pomodoro,
roláda z bůčkového plátu,
veprova rolada susena rajcata,
vepřová rolka se sušenými rajčaty,
recepty z mletého vepřového masa,
veprov roláda recepty s obrázky,
jake vepřove maso na roladu,
jde k rolade ryze,
příprava vepř. masa na roladu,
roláda z ořezu žeber,
příprava pomodoro,
snitka tymiánu
Suroviny:
žebra,
rajče sušené,
klobása,
cibule,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
tymián čerstvý,
kost,
režná nit
Komentáře (13)
Jinak já nechválím také recept podle jména autora, ale jen podle toho jestli mne recept zaujal. A tenhle jo