Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 428 kJ / 1 058 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,83 g |
Tuky | 13,46 g |
Vláknina | 51,79 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 149,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teplý salát ze zelené čočky s filátkem z tresky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVZP
Moje poznámka
Teplý salát ze zelené čočky s filátkem z tresky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVZP
Nejnovější recepty
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 5 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 7 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Avokádový tataráček
Simona Maskova před 22 minutami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 24 minutami
Květáková polévka podle Jitky
Kajkajak před 37 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
kimlo před 38 minutami
Zakysané lívanečky
bodie před 1 hodinou
Kovbojské fazole
Ry1bka před 2 hodinami
Žampiony s cuketou
Petulice před 2 hodinami
Žampiónová polévka
SarkaMG před 3 hodinami
Kysané zelí na slanině a jablku
Lolatus před 3 hodinami
Košíčky s želé
rujet před 4 hodinami
Tématické fráze:
zelená čočka,
zelena cocka recept,
treska recept,
zelená čočka recepty,
čočka s rybou,
recept na zelenou čočku,
treska recepty,
čočka k rybe,
salát z tresky,
červená čočka s rybou,
recept zelená čočka,
teplý čočkový salát,
čočka zelená recepty,
treska salát recept,
treska na zelene cocce,
čočka zelená,
teply cockovy salat s rybou,
salat z cocky,
ryba s čočkou,
losos na zelene cocce
Suroviny:
čočka zelená,
rajče sušené,
cibulka jarní,
česnek,
brambory,
tymián,
petržel,
treska,
máslo,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (15)
Já vím, že je to pro nás neobvyklá kombinace, četla jsem to v jedné italské kuchařce a utkvělo mně to v hlavě, i když jsem to změnila, základ zůstal