Suroviny
Porce: 1 Porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 599 kJ / 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,33 g |
Tuky | 0,99 g |
Vláknina | 9,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 25,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Risotto chorizo (pikantní chuti)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4WPk
Moje poznámka
Risotto chorizo (pikantní chuti)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4WPk
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 22 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chleba bez hnětení
HejMira před 43 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 10 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 15 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 15 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 16 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 16 hodinami
Tématické fráze:
chorizo,
chorizo recept,
rizoto s chorizem,
chorizo omáčka,
recept na chorizo,
choriz,
chorizo recepty,
chorizo rizoto,
rizoto s chorizo,
čorízo,
co je chorizo,
omáčka chorizo,
co je to chorizo,
chorizo s rýží,
recept chorizo,
albert rizoto chorizo,
rizoto chorizo,
kuřecí rizzoto,
omáčka z choriza,
chorizo na grilování
Suroviny:
klobása,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
cibule,
protlak rajčatový,
omáčka chilli,
rýže,
sůl,
pepř,
olej,
paprika sušená sladká,
omáčka sojová
Komentáře (13)
erudovaný znamená znalý nebo vzdělaný .. okolo toho pojmu no.
Rizzoto je zajímavé a jistě moc dobré, máme ho rádi s čímkoliv, ale takto připravené ho neznám-dobrá inspirace k vyzkoušení
Děkuji moc
s porku nakrajiš na kolečka a pak opatrně vytlačíš do těch 'úlu'
Recept je hezký a já Ti posílám první bodíček
Takový nesmělý dotaz