Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 667 kJ / 1 593 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 218,28 g |
| Tuky | 77,88 g |
| Vláknina | 1,45 g |
| Cholesterol | 378 mg |
| Sodík | 995 mg |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 4,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s kapio-hermelínovým masíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgLE
Moje poznámka
Polévka s kapio-hermelínovým masíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgLE
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 4 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 9 minutami
Pizza šneky
Kajkajak před 29 minutami
Mléčná polévka
Kajkajak před 36 minutami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 1 hodinou
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 1 hodinou
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 2 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 2 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 2 hodinami
Třená buchta
Martina Veveruska před 3 hodinami
Tématické fráze:
masicko na fondue,
polévka kapio
Suroviny:
kost,
květák,
mrkev,
kapie červená,
sýr hermelín,
bobkový list,
koriandr,
koření nové koření,
pepř černý,
kmín celý,
libeček,
petrželka,
nať celerová,
sůl,
maggi,
voda
Komentáře (8)
Jani Pá - jde to fáákt
A děkuju