Hermelínová polévka s kari a liškami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 799 kJ / 669 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,82 g |
Tuky | 54,63 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 393 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,21 g |
Sacharidy | 5,53 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 8. 2020 22:53
Tak i kdybych měla lišek hafo a já je mám i na mrazáku tak do této polévky bych je nedala
24. 8. 2020 11:21
jen mít lišky
23. 8. 2020 17:45
Anna Kocikova: Aničko, já jich mám tolik, že je cpu všude, už mám i naložené a zmražené.
23. 8. 2020 15:37
Romi,mám ráda tvé recepty,ale toto bych"liškám"nemohla udělat
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 6 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 11 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 16 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 18 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Co je nezbytné přidat do velikonoční hlavičky? Jaké maso a bylinky na nádivku použít, aby skvěle chutnala
Další recepty
Suroviny: strouhanka, máslo, sýr hermelín, vejce, vývar, koření kari, vegeta, sůl, houby lišky, cibulka jarní
Hermelínová polévka s kari a liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJBM
4 názory